Arbeidsrecht jurist

Loopt u tegen een probleem aan op uw werk? Is er bijvoorbeeld sprake van een arbeidsconflict of dreigt u te worden ontslagen? Is er sprake van een situatie dat uw werkgever uw loon niet betaalt? Geen paniek. Met jarenlange ervaring in het arbeidsrecht staan wij zeven dagen per week voor u klaar. Laat u bijstaan. Zo staat u er niet alleen voor.

Arbeidsrecht specialist nodig? Neem contact op!

De relatie tussen werknemer en werkgever brengt verschillende rechten en plichten met zich mee voor beide partijen. Het kan voorkomen dat het misloopt op de werkvloer. Dit kan op verschillende manieren gebeuren en de consequenties kunnen zeer ernstig zijn. Zo kan een negatieve situatie uitmonden tot een arbeidsconflict, u kunt ontslagen worden of u kunt uw loon mislopen. Het is raadzaam om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Wij kunnen u onder andere helpen bij:

Ontslag op staande voet

Een ontslag op staande voet is voor u als werknemer zeer vervelend. Deze vorm van ontslag is in het arbeidsrecht namelijk de zwaarste sanctie die wij kennen. U ziet uw transitievergoeding en een aanspraak op een WW-uitkering als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zonder snelle actie bent u dan aangewezen op een bijstandsuitkering, mocht u daar al voor in aanmerking komen. Bent u geconfronteerd met ontslag op staande voet? Laat ons uw zorgen uit handen nemen. Wij kunnen voor u naar de rechter stappen om zo het ontslag te laten vernietigen. De slagingskans hierbij is zeer hoog. U als werknemer wordt namelijk goed beschermd.

Meer lezen over ontslag op staande voet? Klik hier

  Loonvordering

  Als u te maken krijgt met een situatie dat uw werkgever u niet, of te weinig uitbetaalt, dan kunt u natuurlijk in de problemen komen. U bent namelijk afhankelijk van uw inkomen voor het betalen van uw huur, de hypotheek en andere vaste lasten. Daarnaast heeft u misschien kinderen die u moet onderhouden. Wacht niet te lang met het ondernemen van actie. Naarmate u langer wacht, des te groter de problemen worden. Wij kunnen u helpen bij het aanspreken van de werkgever over bijvoorbeeld achterstallig loon, of als de werkgever onterecht min-uren verrekent met uw vakantiedagen.

  Meer lezen over loonvordering? Klik hier

  Vaststellingsovereenkomst

  Als u en uw werkgever op basis van wederzijds goedvinden uit elkaar willen gaan, wordt er een vaststellingsovereenkomst (of: beëindigingsovereenkomst) opgesteld. Hier kunt u samen overeenkomen wat de voorwaarden zijn van uw uitdiensttreding. Zo worden er bepalingen in opgenomen over bijvoorbeeld de einddatum, een vergoeding, vrijstelling van werk, uitbetaling van opgebouwde niet opgenomen vakantie dagen. Het is belangrijk om deze overeenkomst goed te laten controleren door een specialist. Hier kunnen wij u vanzelfsprekend bij helpen. Ook kunnen wij u helpen wanneer u zelf wilt aansturen op een ontslag op wederzijds goedvinden. Zelf ontslag nemen is namelijk zeer af te raden. Dit heeft namelijk ongeveer dezelfde effecten als een ontslag op staande voet.

  Meer lezen over een vaststellingsovereenkomst? Klik hier

  Arbeidsconflicten

  Wij zijn experts in het bemiddelen bij arbeidsconflicten. Deze kunnen ontstaan in alle vormen en maten. Er kan bijvoorbeeld onenigheid ontstaan over van alles en nog wat, een conflict over een concurrentiebeding, een conflict over het uit te betalen salaris enzovoort. Voordat een arbeidsconflict de vorm aanneemt van een loonstop of een ontslag, is het raadzaam om juridisch advies in te winnen. Wij kunnen u helpen de nadelige gevolgen zo beperkt mogelijk te houden, zodat u weer met plezier aan het werk kan.

  Meer lezen over een hulp bij arbeidsconflicten? Klik hier

   

  Hulp nodig? Stuur meteen uw contactverzoek

  Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel meteen naar ons via:  088 - 629 00 42 

  Wilt u liever teruggebeld worden door ons? Via onderstaand contactformulier kunt u uw verzoek achterlaten, waarna wij u binnen 24 uur terugbellen.

   R
   Juridische arbeidshulp voor iedereen

   Bij ons betaalt u nooit voor het eerste telefonische intakegesprek. Wij zullen aan de hand van enkele vragen beoordelen of wij iets voor u kunnen betekenen.

   R
   Elke dag bereikbaar
   Onze juristen zijn 7 dagen per week telefonisch of per mail bereikbaar. Waarom wachten? Bel nu!
   R
   Snelle hulp mogelijk

   Vraagt uw situatie om een jurist? Ontslag-hulp.nl helpt u direct.

   R
   Jarenlange ervaring

   Al onze gespecialiseerde ontslag-juristen hebben ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Zo bent u zeker van de juiste hulp.

   088 - 629 00 42

   Bel nu en weet wat wij kunnen betekenen.